KAKVE SU ŠANSE „VEČITIH“ U EVROLIGI? Prognoziraj šampiona jer OVE KVOTE ne smeš da propustiš!
Foto: Nenad Kostić

KAKVE SU ŠANSE „VEČITIH“ U EVROLIGI? Prognoziraj šampiona jer OVE KVOTE ne smeš da propustiš!

Košarka -

Prognoziraj šampiona Evrolige!

Nova sezona Evrolige startuje, i to po izmenjenim pravilima, a može se reći i sa solidno izmenjenim timovima. Evroligaška „pijaca“ je bila i te kako zanimljiva prethodnih meseci, a čini se da su Panatinaikos i Crvena zvezda Meridianbet bili najvredniji po pitanju promena timova.

Naravno, sve to utiče i na prognoze za šampiona Evrope, a iako nas tek očekuje prvo kolo – predikcije i kvote su već tu! Pa, kako stoje stvari, ko je glavni favorit za osvajanje Evrolige i gde su u tome svemu „večiti rivali“ iz Srbije?

Naravno, kao glavni pretendent za evropski tron, odnosno odbranu naslova šampiona, jeste Real Madrid, koji je bio vrlo miran tokom prelaznog roka, osim onoga što su svi očekivali – povratka Fakunda Kampaca. Shodno tome, „kraljevići“ su i dalje glavni favoriti, pa je kvota na njih 4.65.

Monako, koji sa klupe predvodi Saša Obradović, slovi za drugog favorita, pa je kvota na „kneževe“ 6.80 i očekivano ili ne, Panatinaikos je stigao do samog vrha favorita. Kao što smo rekli, Atinjani su bili vrlo aktivni, doveli su brojna pojačanja, između ostalih i Luku Vildozu, pa su sada treći favoriti za osvajanje elitnog takmičenja, uz kvotu 8.00.

Slede Fenrbahče, Olimpijakos, Barselona, Olimpija, Efes, Makabi, a onda svoja mesta nalaze i Partizan i Crvena zvezda Meridianbet.

Kvota na izabranike Željka Obradovića je 17, dok je kvota na crveno-bele 20. I jedni i drugi su bili aktivni tokom leta, u velikoj meri su promenili tim, ali posebno se izdvajaju odlasci Matijasa Lesora i Jama Madara, odnosno dolasci nekadašnjih MVP-jeva Evrolige, Miloša Teodosića i Nemane Bjelice.

Nema sumnje da, uprokos prognozama bukmejkera, „večiti“ imaju velike ambicije i ove sezone, a svoj put ka titulu startuju upravo večeras.

Crvena zvezda od 19 časova u beogradskoj Areni dočekuje Asvel, a na meridianbet.rs možete pronaći kvote i za ovaj meč. Izabranici Duška Ivanovića su apsolutni favoriti u ovom duelu, pa je kvota na pobedu crveno-belih 1.25.

Sat vremena kasnije, Partizan gostuje Makabiju iz Tel Aviva i kvota na pobedu crno-belih je 2.50.

Kompletnu ponudu za klađenje na Evroligu možete pogledati OVDE, a pre toga – ne zaboravite da se registrujete i postanete član Meridiana, jer prilikom kreiranja naloga na poklon dobijate fantastičan BONUS DOBRODOŠLICE od 4.000 RSD i to POTPUNO BESPLATNO!

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track