IGRAO SAM PRED 100.000 LJUDI, ALI OVO JE DRUGAČIJE! Zvezdin plej zatrpao koš rivala pa pričao o navijačima: Video sam i Noleta!
Foto: Petar Aleksić

ZADOVOLJAN

IGRAO SAM PRED 100.000 LJUDI, ALI OVO JE DRUGAČIJE! Zvezdin plej zatrpao koš rivala pa pričao o navijačima: Video sam i Noleta!

Košarka -

Plejmejker Crvene zvezde, Šabaz Nejpir, zadovoljan je pobedom i igrom u prvom kolu Evrolige.

Crveno-beli su pred punom "Arenom" u Beogradu ubedljivo pobedili Asvel, a Nejpir je poenterski predvodio svoj tim.

Za nešto manje od 21 minuta postigao je 21 poen, a imao je i tri skokva, dve ukradene lopte i jednu asistenciju.

- Svi su se isprsili. Klub, navijači, ekipa... Svi su dali svoje da pobedimo. Velika pobeda, za mene je bilo uzbudljivo da budem deo ovoga. Prvi put igram u Beogradu, u Srbiji... Bio sam zapanjen od prvog minuta. Nisam mogao da verujem... Nikada nisam igrao ovde, želeo sam samo da pokupim što više emocija, uživao sam što sam bio deo svega ovoga... Igrao sam koledž košarku za titule, pred 100.000 navijača, ali drugačije je kada imaš navijače koji su toliko u utakmici kao što su naši - rekao je Nejpir i dodao:

- "Nadolazim". Malo sam umoran, naravno. Nisam dugo trenirao, ali biću dobro. Retko kada igraš više od 25 minuta, mislim da sam bio tu negde.

Crvena Zvezda, Asvel, Crvena Zvezda- Asvel
foto: Petar Aleksić

Osvrnuo se i na činjenicu da je Zvezdu bodrio i Novak Đoković.

- Veliki sam njegov fan. Video sam aplauz navijača. Bilo je lepo videti da je košarkaški navijač.

Zvezda je meč otvorila sa 6/6 na šutu za tri, a uzakmicu je završila sa 17/34. Nejpir je pogodio pet trojki iz osam pokušaja.

- Mislim da mnogo dolazi od navijača. Oni su bili uzbuđeni, mi smo bili uzbuđeni jer je prva utakmica... Šutevi onda ulaze. Nadam se da će tako biti cele sezone, ali obično ne ide tako. Nastavićemo da radimo ono što je najbolje za nas. Da trčimo, igramo što brže, da vučemo prave prave poteze.

Trener, Duško Ivanović poručio je da ekipa mora da igra još bolje.

- Naravno, igrali smo dobro, ali možemo bolje. Niko nije preterano uzbuđen zbog jedne pobede. Jedna pobeda ne znači ništa, duga je sezona - zaključio je Nejpir.

Bonus video:

01:06

Delije razvile transparent

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track