SEVALE PESNICE NA UTAKMICI KLS U PANČEVU! Potukli se košarkaši Tamiša i Čačka 94: Reagovao komesar za suđenje VIDEO
Foto: Screenshot

Haos

SEVALE PESNICE NA UTAKMICI KLS U PANČEVU! Potukli se košarkaši Tamiša i Čačka 94: Reagovao komesar za suđenje VIDEO

Košarka -

Komesar suđenja Košarkaške lige Srbije (KLS) Milorad Milojković odredio je celoj sudijskoj trojci – Radošu Arsenijeviću, Milošu Hadžiću i Draganu Matiću kaznu zabranom suđenja u dva kola.

Razlog za ovu kaznu je loše suđenje i neprepoznavanje situacije tokom meča Tamiš - Čačak 94 u kojoj je došlo do tuče.

Tuča je trajala svega nekoliko sekundi, ali je razmenjeno nekoliko žustrih udaraca. Sudije nisu uticale na krajnji rezultat, ali su svojim nepravovremenim reagovanjem doprineli stvaranju nervoze na utakmici koja je kulminirala fizičkim obračunom Nenada Nerandžića iz Čačka sa dvojicom igrača Tamiša, Branislavom Terzićem i Omarom Pajićem.

Naime, u 25. minutu susreta, posle nekoliko oštrih duela, namernih faulova i napetosti na terenu, na igraču Čačka 94, Nenadu Nerandžiću, nije dosuđena lična greška s leđa, koju je napravio Branislav Terzić. Posle toga, Nerandžić je udario Terzića, a ovaj mu je uzvratio nogom, da bi se u toj gužvi u reketu između njih isprečio Omar Pajić, kojeg je Nerandžić takođe udario pesnicom, a zatim i drugi put Terzića, koji je ponovo pritrčao. Nerandžićev nesportski nalet je zaustavio prvotimac Tamiša, Đorđe Rakočević, tako što ga je povukao za dres.

TUČU POGLEDAJTE OVDE

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track