"SVI ZNAJU ŠTA OSEĆAM PREMA PARTIZANU, ALI..." Utakmica protiv crno-belih biće posebna za Lovernja: Pomislim da je to juče bilo!
Foto: Stephane Pillaud / Panoramic / Profimedia

EVROLIGA

"SVI ZNAJU ŠTA OSEĆAM PREMA PARTIZANU, ALI..." Utakmica protiv crno-belih biće posebna za Lovernja: Pomislim da je to juče bilo!

Košarka -

Košarkaši Partizana u okviru drugog kola Evrolige gostuju Asveru u četvrtak.

Meč koji na programu od 20 časova biće poseban za centra francuskog tima, Žofrija Lovernja koji je kao mlad košarkaš za Partizan pružao sjajne partije što mu je otvorilo vrata sjajne karijere.

Oba tima su u prvom kolu zabeležila poraz.

- Nije baš moralo tako da bude, ali to je košarka. Emocija će biti, tu nema dileme. Svi znaju šta osećam kada neko pomene Partizan, šta je taj klub uradio za mene, poznata je i moja ljubav prema Srbiji, ali u četvrtak, kao profesionalni košarkaš, pokušaću da ostavim emocije po strani. Da li ću uspeti, videćemo - rekao je Lovernj za "Mozzart sport".

Poznata je ljubav Lovernja prema Partizanu, a ona se vidi i na njegovoj ruci na kojoj je istetoviran grb crno-belih.

- Biće čudno, ponekad pomislim da sam juče igrao za Partizan, a već je prošlo toliko godina. Pričali smo već o tome, ništa se nije promenilo. Znam samo da će biti teška utakmica i da će Partizan sa Obradovićem dati sve od sebe da pokuša da nas pobedi - rekao je Francuz.

Kurir sport

Bonus video:

00:16

Partizan na zagrevanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track