IZDAT NALOG ZA HAPŠENJE NBA ZVEZDE! Pred decom krvnički pretukao ženu, izašao iz zatvora, pa prekrišo zabranu prilaska
Foto: Jared C. Tilton / Getty images / Profimedia

NOVI HAOS

IZDAT NALOG ZA HAPŠENJE NBA ZVEZDE! Pred decom krvnički pretukao ženu, izašao iz zatvora, pa prekrišo zabranu prilaska

Košarka -

Košarkaš Šarlota, Majls Bridžis, ponovo je upao u probleme sa zakonom i preti mu novi odlazak u zatvor.

NBA zvezda je prošle godine uhapšena zbog nasilja u porodici nakon što je pretukao suprugu, Mišel Džonson, zbog čega je završio u zatvoru i dobio suspenziju u trajanju od 30 mečeva.

Mišel je tada objavila seriju fotografija na kojima se vide posledice prebijanja i izveštaj lekara. Imala je potres mozga, pokidanu bubnu opnu, frakturu nosa, pokidane mišiće, modrice i ogreobtine.

Bridžis je ubrzo pušten uz plaćenu kauciju, a potom je osuđen na trogodišnju u slovnu kaznu i 100 sati društveno korisnog rada, kao i zabrana prilaska žrtvi u trajanju od 10 godina.

Deo presude značio je da košarkaš ne sme da priđe na 100 mestara od Mišel, da godinu dana ide na savetovanje o nasilju u porodici i časove roditeljstva, da se podvrgne nedeljnom testiranju na narkotike, a nije mu dozvoljeno da poseduje oružje.

Nedavno je izdat nalog za njegovo privođenje.

Krivični poziv raspisan je u sredu zbog događaja koji se dogodio u utorak. Bridžis je prekršio zabranu prilaska, a u policijskom izveštaju se vidi da to nije prvi put i da je u januaru ove godine razbio staklo na vozilu žrtve ispred njenog stana.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track