OBRADOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD CIBONOM: Počeli smo neodgovorno, ulazak Nanelija i Pantera preokrenuo utakmicu
Foto: Screenshot

ABA LIGA

OBRADOVIĆ POSLE TRIJUMFA NAD CIBONOM: Počeli smo neodgovorno, ulazak Nanelija i Pantera preokrenuo utakmicu

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je njegova ekipa meč protiv Cibone počela veoma neodgovorno i da utakmica dobila potpuno drugi tok ulaskom u igru Kevina Pantera i Džejmsa Nanelija.

"Počeli smo neodgovorno, ali je ulazak (Kevina) Pantera, a pre svega (Džejmsa) Nanelija preokrenuo tok utakmice. Oni su ti koji su uneli pozitivnu energiju, elan, želju, volju i onda je utakmica dobila potpuno drugi tok", rekao je Obradović na konferenciji za novinare posle utakmice.

"Na kraju su svi imali pristojnu minutažu, niko nije bio previše na parketu. Kada se pogleda, jedino je Balša (Koprivica) imao preko 20 minuta... Cibona je igrala dobro prvo poluvreme, a mi prilično dobro drugo", rekao je Obradović.

Partizan, Cibona
foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su večeras na svom terenu ekipu Cibone sa 96:67, u utakmici trećeg kola ABA lige.

Trener Partizana se osvrnuo i na tešku situaciju u kojoj se nalazi Cibona.

"Cibona je klub koji ima tradiciju, bili su prvaci Evrope. Apsolutno ne zaslužuju da se nađu u teškoj situaciji. Želim da se prepozna kakav je to klub i da se vrate tamo gde im je mesto", rekao je Obradović.

Košarkaše Partizana naredne sedmice očekuje najpre duplo kolo u Evroligi i utakmice protiv Barselone u Beogradu i Olimpijakosa u gostima, a potom i gostovanje Megi u narednom kolu ABA lige.

(Kurir sport)

00:43

Skandal na Puškaš Areni: Navijači flašama gađali Mitrovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track