BIĆE MNOGO EMOCIJA, NEĆU ZNATI KAKO DA SE PONAŠAM! Ognjen Dobrić prvi put igra protiv Zvezde nakon odlaska: Čudno i neopisivo...
Foto: Michele Nucci/IPA Sport/ipa-agency.net / Shutterstock Editorial / Profimedia

EVROLIGA

BIĆE MNOGO EMOCIJA, NEĆU ZNATI KAKO DA SE PONAŠAM! Ognjen Dobrić prvi put igra protiv Zvezde nakon odlaska: Čudno i neopisivo...

Košarka -

Košarkaš Virtusa, Ognjen Dobrić, prvi put će igrati protiv Crvene zvezde nakon odlaska iz tog tima.

Krilni košarkaš se priključio ekipi iz Bolonje nakon osvajanja srebrne medalje na Svetskom prvenstvu, a u četvrtom kolu Evrolige biće domaćin protiv bivšeg kluba.

- Imao sam priliku da nastupam kao igrač FMP-a, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Mislim da će biti mnogo emocija, koje moram nekako da savladam. Potrudiću se da uspem u tome, stvarno ne znam šta da kažem. Čudan osećaj i nešto neopisvo za mene. Ne znam kako ću da se ponašam i kako će mi biti na terenu. Mislim da to sada ne mogu da osetim, nego tek kada budem izašao na teren i video Zvezdin dres - rekao je Ognjen Dobrić za "Meridian sport".

Poručio je košarkaš Virtusa i da je u kontaktu sa doskorašnjim saigračima.

- Čujemo se konstantno, ali pred meč nisam hteo nikoga da čačkam i da ispitujem. Nadam se da ćemo imati prilike da se vidimo uživo, lepše je uživo nego preko poruka. Redovno smo na liniji, ali što se košarke tiče, nije bilo još uvek priče - poručio je Dobrić.

Kurir sport

Bonus video:

00:08

Ognjen Dobrić teško hoda pred poletanje za Beograd

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track