PRLJAV, PRAVO IZ RUDNIKA, DOŠAO U HALU I SEO PORED DETETA! Razlog za tako nešto TOPI I NAJHLADNIJA SRCA!
Foto: Printscreen / Facebook / Mollie McGuire

gest za poštovanje

PRLJAV, PRAVO IZ RUDNIKA, DOŠAO U HALU I SEO PORED DETETA! Razlog za tako nešto TOPI I NAJHLADNIJA SRCA!

Košarka -

Nedavno je svet oduševila fotografija snimljena na jednoj košarkaškoj utakmici. Naime, na slici se vidi čovek u prljavom kombinezonu, prekriven čađom po licu sa svojim malim sinom. Fotografije je prvo objavio jedan posetilac tog meča, a postala je viralna tek nakon što je objavio i trener ekipe iz Kentakija koji su i bili učesnici ovog meča.

Trener je i pojasnio o čemu je reč i zašto je čovek došao prljav na utakmicu. Reč je o muškarcu koji radi kao rudar koji obećao je svom sinu da će zajedno gledati utakmicu. Međutim, smena na poslu mu je trajalo do kasno pa nije imao vremena da ode do kuće da se istušira i presvuče. Trener ekipe Džon Kalipari bio je impresioniran ovim gestom, pa je obećao da će ova porodica dobiti VIP ulaznice u najkraćem mogućem roku.

dete
foto: Printscreen / Facebook / Mollie McGuire

Korisnici na internetu su bili oduševljeni ovim postupkom čoveka koji je bez obzira na naporan posao u rudniku našao vremena da usreći svog sina kome je ovo bila prva utakmica u životu.

Moli( rudarova žena) rekla je da je Majkl Megvajer obećao sinu Istonu da će ga odvesti na utakmicu. Da stvar bude još lepša Majkl je sve vreme bio srećan i zajedno sa svojim sinom se smejao. "Izgledali su veoma srećno" - rekao je jedan od gledalaca, a mi možemo samo da dodamo da je ovo gest za svako poštovanje.

Kurir sport

Bonus video:

02:56

OSLANJALI SE NA VETERANE: Jokić, Bogdanović, Bjelica i Marjanović otkrili ko im je pomogao na početku NBA karijere

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track