PIPENOV NASLEDNIK ZBOG POHOTNE MAME DOBIO OTKAZ U NBA? Spavala mu sa saigračem, pa zavela Džordanovog sina! Majkl servirao OSVETU?
Foto: Printskrin/Instagram

ŠOK PRIČA

PIPENOV NASLEDNIK ZBOG POHOTNE MAME DOBIO OTKAZ U NBA? Spavala mu sa saigračem, pa zavela Džordanovog sina! Majkl servirao OSVETU?

Košarka -

Los Anđeles Lejkersi otpustili su 22-godišnjeg Skotija Pipena Juniora, sina proslavljenog asa.

Mnogi smatraju da je otkaz dobio zbog nestašne mame Larse i njenih brojnih afera.

Skoti Pipen Junior, Malik Bizli, Larisa Pipen
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia, BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon rastanka sa legendarnim NBA asom pohotna Larsa imala je aferu sa Tristanom Tompsonom, a zatim i Malikom Bizlijem, sinovim saigračem iz Lejkersa, zbog čega je nesrećni Pipen Junior bio predmet podsmeha u timu. Nije mu bilo prijatno da deli svlačionicu sa čovekom koji mu je spavao sa majkom.

Nakon burne afere sa Bizlijem zavela je 16 godina mlađeg Markusa Džordana, sina najboljeg košarkaša svih vremena i nekadašnjeg saigrača bivšeg supruga - Majkla Džordana.

Markus je očinjen Larsom i želi da osnuje porodicu sa njom, što se nimalo ne dopada njegovom ocu. Mnogi su uvereni da je upravo Majkl ubedio Lejkerse da uruče otkaz Pipenu Junioru, kako bi se osvetio njegovoj mami.

"Bila su potrebna dva poziva. Majkl Džordan je pozvao Medžika Džonsona, a Međik vlasnicu Lejkersa. To je sve što je bilo potrebno" otkrio je popularni reper Kam'ron u podkastu "It Is What It Is".

Larsa Pipen, Markus Džordan
foto: Printskrin/Instagram

On je svoju teoriju potkrepio činjenicom da je Pipen Junior u Razvojnoj ligi ubaciovao preko 20 poena, ali nije dobio šansu da se dokaže u Lejkersima.

"Koštala je sina posla ovim sr*njem koje pravi. Na kraju samo Skoti može biti sj*ban", dodao je američki repre.

Kurir sport/Sportsport

03:11

JOKIĆ ISPISAO ISTORIJU NBA LIGE! Razbili mu glavu, a on se vratio na teren i IZDOMINIRAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track