ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE PORAZA OD MEGE: Moram da se bavim ovim strahotama
Foto: KK Partizan / Dragana Stjepanović

Neraspoložen

ŽELJKO OBRADOVIĆ POSLE PORAZA OD MEGE: Moram da se bavim ovim strahotama

Košarka -

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović bio je nezadovoljan izdanjem svog tima u porazu od Mege 88:86 u okviru 4. kola ABA lige.

- Želim da čestitam Megi na zasluženoj pobedi, bez obzira što je završeno u zadnjoj sekundi, to je sport, verovatno je u odnosu na sve što je viđeno zasluženo.

Obradović je obrazložio zašto je počeo sa petorkom sa kojom je počeo.

- Postava kojom sam počeo utakmicu je bila najbolja protiv Olimpijakosa, danas su počeli mlako, a to je bio ton cele utakmice. Imali smo energiju, želju, vratili se sa 20 razlike i to je bilo jedino dobro na ovoj utakmici i time. Za analizu je zašto pojedinci imaju pristup utakmici kakav imaju.

Posebno je istakao ono čime nije bio zadovoljan.

- Sve ono što je bitno o košarci, dugo bi trajalo kad bih pričao čime nisam zadovoljan. Niko ne želi da napravi faul, spreči kontranapad, odigra agresivniju odbranu. Veoma sporo kretanje u napadu, principi koji se nisu poštovali, igrači koji u situaciji u kojoj gde imamo 0 faulova primamo lake poene – iščuđavaju se, gledaju se... Treba još nešto?

Prokomentarisao je i lošu partiju Kevina Pantera.

- Šta da kažem? Mislim da je Kevin odigrao slabu utakmicu i to je to. On je neko ko je predan, odan, nadam se da ćemo mu pomoći da izađe iz ove krize.

Na pitanje, da li će uskoro stići neko pojačanje pošto se NBA timovi oslobađaju viška igrača, Obradović je rekao.

-Strašno bih voleo da oni koji su tu u timu budu pojačanja, da mućnu glavom i počnu da igraju košarkom, te shvate da koliko ovi ljudi koji su bili večeras u sali tu. Nemam pojma da li će biti pojačanja, niti se bavim time niti imam vremena. Bavim se ovim strahotama koje gledam.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track