ANONIMNA ANKETA OTKRILA PRAVU ISTINU - Košarkaši ne mogu da smisle Duška Ivanovića!
Foto: Starsport©

evroliga

ANONIMNA ANKETA OTKRILA PRAVU ISTINU - Košarkaši ne mogu da smisle Duška Ivanovića!

Košarka -

Ugledni košarkaški portal "BasketNews" sproveo je veliku anonimnu anketu među igračima Evrolige koji su podelili svoja iskrena razmišljanja o brojnim aspektima vezanim za elitno takmičenje.

Anketa je urađena sa 23 košarkaša koja su potpuno otvoreno odgovarala na brojna zanimljiva pitanja od kojih su neka bila prilično škakljiva.

Tako smo saznali da su ubedljivo najomraženiji treneri u Evroligi Duško Ivanović i Ergin Ataman. Na pitanje za kog trenera bi najmanje voleli da igraju, gotovo sve glasove dobili su crnogorski i turski stručnjak. Naime, oba trenera dobila su jednak udeo glasova, po 41,7 procenat.

Duško Ivanović
foto: Starsport©

Sada već bivši trener Zvezde poznat je po svom izuzetno zahtevnom trenerskom stilu, koji uključuje iscrpljujuće treninge, dok je Ataman poznat po javnim prozivkama igrača kada je nezadovoljan igrom ili komunikacijom u timu, prenosi ugledni portal.

S druge strane, kada je reč o trenerima za koje bi najviše voleli da igraju, izdvojila su se dva imena - Pablo Laso i trener Partizana Željko Obradović.

Novi trener Bajerna dobio je najviše glasova 39,1 odsto, dok je legendarni Željko Obradović, koji je poznat po svom strogom ali iskrenom pristupu i strastvenoj posvećenosti razvoju igrača, zauzeo drugo mesto sa 30,5 procenata.

Pi Džej Doužer, Željko Obradović
foto: Starsport

Na trećem mestu nalazi se trener Fenerbahčea Dimitris Itudis sa 13% glasova.

Na listi su se našli i Đoan Penjaroja iz Baskonije, Barcokas, Saša Obradović ali i "junak" prethodne liste Ergin Ataman.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:21

Duško Ivanović isključen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track