DA SE NAJEŽIŠ! Sudio večiti derbi, pa poslao MOĆNU PORUKU: "Odneću sve EMOCIJE iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu"
Foto: Nenad Kostić

Utisci za ceo život

DA SE NAJEŽIŠ! Sudio večiti derbi, pa poslao MOĆNU PORUKU: "Odneću sve EMOCIJE iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu"

Košarka -

Prvi ovosezonski večiti derbi u okviru Evrolige pripao je Partizanu 88:86, a lovorike za uspeh crno-belih dobio je Aleksa Avramović koji je bio najbolji igrač meča i zasluženo je poneo epitet igrača utakmice.

Derbi i atmosfera koja postoji u Areni kada igraju "večiti" je nadaleko čuvena, a ponovo je međusobni duel ovih rivala ispratio veliki broj stranaca koji su malo je reći ostali fascinirani emocijama koje ova utakmica izaziva kod navijača i jedne i druge ekipe.

Nakon utakmice svoje utiske izneo je i sudija koji je delio pravdu Rain Perandi iz Estonije koji je prvi put prisustvovao srpskom derbiju.

- Saznao sam još sredinom septembra da ću deliti pravdu na ovom meču. Iskusiti ovu vrstu zabave i emocija koje se dešavaju u Areni, to je nešto neverovatno - rekao je Perandi.

Crvena Zvezda, Partizan
foto: Nenad Kostić

On i njegove kolege Migel Anhel Perez i Gitis Vilus odlično su odradili posao u ne tako lakim uslovima, a Estonac ističe da su se pripremali kao i za svaki drugi meč.

- Priprema je bila identična kao za svaki meč u Evroligi. Skautrali smo timove na osnovu njihovih prethodnih utakmica, odradili smo i sastanak jutro pre meča, zbog čega smo i odsudili dobru utakmicu. Takođe je na utakmici bio i predsednik sudijske divizije, a dobili smo i pozitivnu uzvratnu ocenu o našim performansama na meču - kaže odlični delilac pravde.

Estonac je istakao da će ovaj susret uvek pamtiti.

- Sa ove utakmice... Odneću sve emocije iz ove Arene i čuvaću ih kao uspomenu, jer iskusiti ovako nešto, neverovatno je - zaključio je Perandi.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

01:51

KUZMANOVIĆ O JOKIĆU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track