OBRADOVIĆ SE ŽESTOKO IZNERVIRAO ZBOG JEDNOG PITANJA: Zamoliću igrače da se više ne kockaju! Nisam im ja mamica i tatica...
Foto: Starsport

trijumf

OBRADOVIĆ SE ŽESTOKO IZNERVIRAO ZBOG JEDNOG PITANJA: Zamoliću igrače da se više ne kockaju! Nisam im ja mamica i tatica...

Košarka -

Željko Obradović bio je izuzetno zadovoljan posle druge pobede nad Crvenom zvezdom u razmaku od samo pet dana:

- Nije lako igrati u kratkom periodu dve utakmice protiv istog tima. U pauzi između ova dva meča smo gledali ko nam je zdrav i ko može da igra. To što smo izašli na teren sa 11 igrača dovoljno govori... Bila je ovo odlična utakmica! Zvezda je dobro počela, ali smo mi u drugoj četvrtini napravili razliku - rekao je trener Partizana.

Ipak, bilo je i zamerki:

- Imali smo neka individualna rešanja koja mi se apsolutno ne sviđaju. Svaki put kada smo odigrali pametnu u napadu dolazili smo do rešenja. Čestitam igračima na izuzetno važnoj pobedi.

Jedan detalj je posebno istakao:

- Posebno me raduje prijateljska i dobra atmosfera između timova na parketu.

Pitanje Obradoviću bilo je "kada će Partizan prestati da se kocka, jer je imao +19", a trener crno-belih je tada planuo:

- U sredu ću da kažem igračima šta ste rekli! Zamoliću ih da se ne kockaju više?! Da se ne kockaju i da se ne klackaju... Da li je moguće da neko pomisli da je Partizan tim koji igra protiv bilo koga u Evropi i da pobeđuje 20 razlike. Jel ima neki rezultat u Evropi kada igraju evroligaši da bude 20 razlike? Bilo je nekoliko... Ali, ljudi moji... Ja nisam dobar tatica i mamica da sve što urade igrači kažem "bravo", međutim, niko se nije kockao! Pa, postoji kvalitet u protivničkoj ekipi. Ubacili smo četiri trojke na početku poslednje četvrtine, pa je l' realno da se očekuje da sve i dalje ubacimo? Pa, to je tako! Utakmica je živa stvar.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track