"RAZOČARAN SAM IGROM ZVEZDE" Vlade Đurović OPLEO po najvećem pojačanju crveno-belih: Ne kažem da su drugi igrali bolje, ali Nejpir
Foto: Starsport

nije ga štedeo

"RAZOČARAN SAM IGROM ZVEZDE" Vlade Đurović OPLEO po najvećem pojačanju crveno-belih: Ne kažem da su drugi igrali bolje, ali Nejpir

Košarka -

Proslavljeni srpski košarkaški stručnjak Vlade Đurović analizirao je igru Crvene zvezde u drugom ovosezonskom derbiju.

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet doživeli su drugi vezani poraz od ljutog rivala Partizana. Posle poraza u Evroligi, crveno-beli su doživeli neuspeh i u regionalnom takmičenju. Partizan je pred svojim navijačima savladao Zvezdu rezultatom 98:87.

Ispovest, Vlade Đurović, Košarka, Košarkaški Trener
foto: Zorana Jevtić, Privatna Arhiva

Nakon meča iskusni Vlade Đurović u razgovoru za "Arena sport" istakao je da je razočaran igrom Zvezde i žestoko opleo po najzvučnijem pojačanju crveno-belih - Šabazu Nejpiru.

"Razočaran sam igrom Crvene zvezde, naročito igrom Šabaza Nejpira. Druga četvrtina je bila katastrofa, čista. Ne kažem da su igrali drugi bolje, ni za jednog to ne mogu da kažem, ali Nejpir… Mnogo drži loptu, davi, igra za koš, a plejmejker je, treba da razigrava saigrače. Džoel Bolomboj je imao šest šuteva za dva poena, Luka Mitrović četiri, a Šabaz Nejpir sedam. Imao je i deset šuteva za tri, ukupno 6/17 što je slabo. Poene je ubacio kad je utakmica bila gotova, sa bacanja i namirio je svoje poene. Ko nije gledao utakmicu rekao bi 23 poena za 28 minuta je dobar učinak. Vrlo slabo, ne kažem da i drugi nisu bili", rekao je Đurović.

Kurir sport/Telegraf

03:28

Avramović posle pobede Partizana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track