LUKA SA DRUGE PLANETE! Nestvarni Dončić upisao MONSTRUOZAN TRIPL-DABL i uradio nešto što čak ni Jokiću nije pošlo za rukom! VIDEO
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nezaustavljiv

LUKA SA DRUGE PLANETE! Nestvarni Dončić upisao MONSTRUOZAN TRIPL-DABL i uradio nešto što čak ni Jokiću nije pošlo za rukom! VIDEO

Košarka -

Nema sumnje da će maestralni Slovenac biti jedan od glavnih kandidata za MVP titulu ove sezone.

Još jednu fenomenalnu partiju pružio je Luka Dončić u novoj NBA sezoni.

Dalas je savladao Memfis sa 125:110, a maestralni reprezentativac Slovenije meč je završio sa 35 poena (6/12 za tri), 12 skokova i 12 asistencija!

Tako je napravio niz neverovatnih poduhvata. Nakon prve tri utakmice najbolji je strelac lige sa nestvarnih 39 poena, 11,7 skokova i 9,7 asistencija po meču.

Jedini je igrač koji je ove sezone uspeo da ostvari tripl-dabl sa 30+ poena. U samo tri meča ima dva takva učinka.

Postao je treći igrač u istoriji, posle Oskara Robertsona i Rasela Vestbruka koji je u prva tri meča u sezoni dva puta imao monstruozan tripl-dabl sa 30+ poena.

Na krilima nezaustavljivog Dončića Dalas je na impresivan nači notvorio novu sezonu. Nakon tri odigrana meča imaju maksimalan učinak i nalaze sa na drugom mestu na Zapadu, odmah iza Jokićevog Denvera koji ima skor 4-0. Poslednji put Dalas je sa tri trijumfa otvorio sezonu 2004. godine, kada je Luka imao samo pet godina!

Kurir sport

00:14

DONČIĆ I SLOVENCI SLAVILI DO ZORE UZ SAŠU MATIĆA: Srpski pevač ZAGREJAO atmosferu do maksimuma! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track