NOĆ ZA NOĆ - RASTURANJE U REŽIJI SRBINA! Jokić monstruoznom partijom SRUŠIO Čikago! RAZBIO i Crnogorca, ali jedna stvar baš brine!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

MAJSTOR!

NOĆ ZA NOĆ - RASTURANJE U REŽIJI SRBINA! Jokić monstruoznom partijom SRUŠIO Čikago! RAZBIO i Crnogorca, ali jedna stvar baš brine!

Košarka -

Košarkaši Denvera pobedili su Čikago rezultatom 123:101, a Nikola Jokić je odigrao još jednu fantastičnu utakmicu.

Kao i prethodne noći u duelu sa Dalasom, srpskom košarkašu je nedostajala jedna asistencija za tripl-dabl učinak. Utakmicu je završio sa 28 poena, 16 skokova i devet asistencija.

Iz igre je pogodio devet od 16 šuteva, uključujući i jednu trojku iz tri pokušaja, dok je sa linije slobodnih bacanja bio perfektan - devet od devet. Uspeo je Somborac da dođe i do tri ukradene lopte, a za 33 minuta koliko je proveo u igri, Nagetsi su napravili plus od 33 poena.

Nije krenulo najsjajnije, niti je na poluvremenu Denver imao dobar rezultat, s obzirom na to da su Bulsi imali prednost od 53:51, ali sve je došlo na svoje već u trećoj deonici.

Ekipa iz Kolorada je briljirala u drugom poluvremenu i bila je daleko bolji tim, pa je na kraju lako stigla do trijumfa.

Ono što bi moglo da zabrine navijače Denvera jeste povreda plejmejkera, Džamala Mareja koji je na terenu proveo samo 10 minuta.

Denver sada ima učinak od šest pobeda i jednog poraza, dok je Čikago zabeležio peti izgubljeni od sedam odigranih mečeva.

Najefikasniji u poraženom timu je bio crnogorski reprezentativac, Nikola Vučević, koji je vodio direktan duel sa Jokićem. On je utakmicu završio sa 19 poena, a imao je još i sedam skokova i tri asistencije.

Kurir sport

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track