I OD "LUDOG SRBINA" IMA "LUĐI": Darko Rajaković i Toronto se "VRATILI IZ MRTVIH" i NESTVARNIM PREOKRETOM upisali pobedu! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

svaka čast

I OD "LUDOG SRBINA" IMA "LUĐI": Darko Rajaković i Toronto se "VRATILI IZ MRTVIH" i NESTVARNIM PREOKRETOM upisali pobedu! (VIDEO)

Košarka -

Darko Rajaković i košarkaši Toronta nastavili su da blistaju u NBA ligi.

Reptorsi su gubili 22 poena razlike od San Antonio Sparsa, ali su nestvarnim preokretom uspeli da se "vrate iz mrtvih" i upišu pobedu posle produžetka (123:116).

Rajaković je na ovaj način srušio "ludog Srbina" Grega Popovića, te mu je pokazao da u ovom trenutku ipak postoji neko sa titulom "luđi". Naravno, u pozitivnom smislu.

Junaci pobede bili su mladi Skoti Barns sa 30 poena i 11 skokova, kao i iskusni nemački plejmejker Denis Šruder koji je ubacio šest poena manje. Poput Šrudera i Onunobi je dao 24 poena, a istakao se i Džejkob Peltl sa dabl-dabl učinkom od 16 poena i deset skokova.

U poraženom timu blistao je prvi pik sa drafta, Viktor Vembanjama, koji je sakupio 20 poena, devet skokova i čak pet blokada za 38 minuta na terenu, a uz njega istakli su se još i Keldon Džonson sa 26, odnosno Zek Kolins koji je upisao 21 poen.

Toronto se posle ove pobede nalazi na osmom mestu Istoka sa skorom 3-4, dok je San Antonio deveti na Zapadu uz učinak 3-3.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track