OBRADOVIĆEVE BRUTALNE REČI ODZVANJAJU: U napadu je fantastičan, ali u odbrani... Pa, tu nam ODMAŽE! Nego, koliko poena dali Srbi?
Foto: Nenad Kostić

reč trenera

OBRADOVIĆEVE BRUTALNE REČI ODZVANJAJU: U napadu je fantastičan, ali u odbrani... Pa, tu nam ODMAŽE! Nego, koliko poena dali Srbi?

Košarka -

Partizan je posle velike borbe pobedio Fenerbahče sa 85:84 u meču 7. kola Evrolige.

Posle meča Željko Obradović je bio upitan za komentar na igru Tristana Vukčevića, koji je evidentno u usponu forme, ali...

- Tristan pomaže ekipi u napadu! Trisan odmaže ekipi u odbrani! Pogodio je sve šuteve, odbrambeno, mora se probudi... Konkretno svaki trening priča s njim. Već godinu i po dana! Njegov razvoj kao igrač isključivo zavisi koliko će moći da timu pomogne u odbrani. Drugo, sa 213 koliko je visok, mora da učestvuje više u skoku. On sa svojom visinom i rasponom ruku mora da pomogne timu! Nije ovo samo kritika njemu, već i svim ostalima za to. Nemam nikakvu dilemu da će Tristan nastaviti da dobija šansu. Ofanzivno neverovatan učinak poslednje tri utakmice, kada god je ušao.

Žoc
foto: Starsport©

Zatim se trener crno-belih osvrnuo na priče o učinku srpskih igrača koje su pratile klub u prethodnoj sezoni:

- Ajde da vidimo sada koliko daju poena srpski igrač, a koliko oni drugi... Da se razumeme, za mene to nije priča! Pa, ovi ljudi što dolazi na mečeve navijaju za sve igrače, ne navijaju samo za nas Srbe.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track