FMP DOČEKUJE CEDEVITU U ŽELEZNIKU Stefanović: Dolaze posle poraza u Evrokupu koji im je izvesno teško pao...
Foto: Cibona/Ivana Dergez

ABA LIGA

FMP DOČEKUJE CEDEVITU U ŽELEZNIKU Stefanović: Dolaze posle poraza u Evrokupu koji im je izvesno teško pao...

Košarka -

Trener košarkaša FMP-a Nenad Stefanović rekao je da njegova ekipa predstojeći meč ABA lige protiv Cedevita Olimpije dočekuje potpuno rasterećeno, ali je dodao da se nada da mogu da ponove pristup iz prethodnog meča sa Igokeom.

"Sigurno nas očekuje teška i zahtevna utakmica. Nadam se da ćemo ponoviti koncentraciju i pristup koji smo imali u Laktašima i uz podršku sa tribina odigrati najbolju moguću utakmicu. Samo tako možemo i doći do pobede, ali bez pritiska rezultata i potpuno rasterećeno jer smo u prethodnom kolu ostvarili pobedu", rekao je Stefanović, prenosi klub.

FMP je u prošlom kolu ABA lige slavio u Laktašima protiv Igokee, a sutra će dočekati Cedevita Olimpiju u okviru sedmog kola.

"Nakon velike pobede protiv Igokee, čeka nas jedan izuzetno zahtevan meč protiv ekipe Cedevite Olimpije. Oni dolaze posle poraza u Evrokupu koji im je izvesno teško pao jer su imali dobru šansu za trijumf. Ulazimo u meč maksimalno fokusirano i spremno, uz nadu da možemo da nastavimo pobednički niz", rekao je košarkaš FMP-a Balša Živanović.

Tim iz Železnika ovaj meč dočekuje sa tri pobede i tri poraza, dok Cedevita Olimpija ima skor 4/2.

Utakmica sedmog kola ABA lige između FMP-a i Cedevita Olimpije na programu je sutra od 17.00.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track