ŠOK! NEJPIR ŽELI DA ODE IZ ZVEZDE Isplivale poruke koje šalje bivšem klubu - čuveni trener otkrio SVE, Delije će sada tek POLUDETI
Foto: Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia

kkcz

ŠOK! NEJPIR ŽELI DA ODE IZ ZVEZDE Isplivale poruke koje šalje bivšem klubu - čuveni trener otkrio SVE, Delije će sada tek POLUDETI

Košarka -

Proslavljeni trener Etore Mesina otkrio je jednu "tajnu" koja će dodatno razbesneti navijače Crvene zvezde, koji su i više nego besni na Šabaza Nejpira.

Naime, Mesina je rekao da pomenuti plejmejker želi da se vrati u Olimpiju iz Milana, a da svoje signale šalje preko prijatelja.

„U srži našeg razočaravajućeg starta sezone je jedan istinski greh. Nemamo pravog vozača za naš automobil. Pangos nije čovek koji može da učini da ovaj tim zaigra“, kazao je Mesina nakon meča sa Valensijom.

Šabaz Nejpir
foto: Starsport

Otkrio je Mesina i način na koji Nejpir "flertuje" sa bivšim klubom.

„On nastavlja da šalje poruke preko svojih prijatelja da želi da se vrati. Nejpirova uloga bila bi u promeni osobina ovog tima“, izjavio je Mesina.

Nejpir ove sezone jednostavno ne može da se "sastavi", partije koje pruža su katastrofalne, zbog čega navijači polako gube strpljenje.

Jasno je da Amerikanac ima kvalitet zbog kojeg je nekad igrao u NBA ligi, ali sada je samo senka tog igrača, i na terenu ne prikazuje apsolutno ništa!

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track