OGLASILA SE ZADARSKA POLICIJA ZBOG NAPADA NA ČLANA ZVEZDE I NOVINARE IZ SRBIJE "Dve osobe se nalaze u stanici, u toku je istraga"
Foto: Shutterstock

OGLASILA SE ZADARSKA POLICIJA ZBOG NAPADA NA ČLANA ZVEZDE I NOVINARE IZ SRBIJE "Dve osobe se nalaze u stanici, u toku je istraga"

Košarka -

Košarkaški klub Crvena zvdezda saopštio je da su večeras u dva odvojena incidenta u Zadru bez razloga napadnuti član Upravnog odbora i dva člana novinarske ekipe koja je sa delegacijom kluba doputovala iz Barselone, zatražio je reakciju nadležnih i da se predstojeća utakmica protiv Zadra u ABA ligi odigra bez publike.

Povodom ovoga se oglasila i policija grada Zadra i potvrdila da su se desila dva napada i da je istraga u toku, kao i da su dve osobe koje se sumnjiče da su povezane sa napadima u policijskim prostorijama.

- Večeras, 11. novembra oko 20 sati policijski službenici Policijske uprave zadarske primili su dojave za dva događaja, koji se dovode u vezu s održavanjem sutrašnjeg sportskog takmičenja u Zadru.

- U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima. Po završetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno izvestiti javnost - navodi se u saopštenju policije.

Kurir.rs/Telegraf

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track