PROSLAVLJENI HRVAT PROKOMENTARISAO NAPAD NA SRBE U ZADRU: Njegova objava na Tviteru izazvala je LAVINU KOMENTARA!
Foto: @starsport

REAKCIJA

PROSLAVLJENI HRVAT PROKOMENTARISAO NAPAD NA SRBE U ZADRU: Njegova objava na Tviteru izazvala je LAVINU KOMENTARA!

Košarka -

Proslavljeni hrvatski košarkaš i trener Aco Petrović žestoko je osudio divljački napad u Zadru na članove delegacije Crvene zvezde Meridianbet i novinare iz Beograda.

Podsetimo, u subotu su u dva odvojena incideta huligani su u Zadru napali dvojicu srpskih novinara, a nešto kasnije i člana Upravnog odbora Crvene zvezde koji je u tom trenutku bio u društvu jednog prijatelja.

Incident koji je podigao veliku buru u regionu prokomentarisao je i bivši selektor Hrvatske. On je na Tviteru osudio napad na Srbe i istakao da je skandal naneo ogromnu štetu Zadru i samoj košarci.

"Neverovatno je koliko jedan divljački ispad može naneti štete klubu, gradu, sportu, u ovom slučaju košarci", napisao je zgroženi Petrović na svom Tviter nalogu.

Njegova objava izazvala je brojne reakcije ljubitelja košarke iz Hrvatske i Srbije.

"Čudno mi? Partizan pre neki dan u Splitu dočekan gospodski. Taman sam pomislio da smo prešli na novi nivo odnosa i igre i sad ovo. Nekoliko budala uništi sve! Mada je Partizan i u Zadru bio dočekivan korektno", jedan je od komentara.

"Taman kad pomisliš da se počinju događati i neke lepe stvari koje vode ka zdravom rivalstvu i toleranciji,mislim na prošlonedeljni aplauz na Gripama Obradoviću, odmah te u realnost vrate neandertalci. Košarka je bila gospodski sport dok se u nju nisu infiltrirali fudbalski navijači", istakao je jedan hrvatski navijač.

Kurir sport

00:17

Arena gotovo puna

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track