PARTIZAN IZGUBIO U MINHENU, DULE VUJOŠEVIĆ ZAGRMEO: "Sada sam SIGURAN da će sezona biti USPEŠNA! Evo i ZAŠTO"
Foto: Ana Paunković, kolbert-press/Ulrich Gamel / imago sportfotodienst / Profimedia

ODJECI NAKON PORAZA od bajerna

PARTIZAN IZGUBIO U MINHENU, DULE VUJOŠEVIĆ ZAGRMEO: "Sada sam SIGURAN da će sezona biti USPEŠNA! Evo i ZAŠTO"

Košarka -

Košarkaši Partizana poraženi su od Bajerna u Minhenu u 8. kolu Evrolige. Ovaj poraz zabrinuo je mnoge navijače Partizana, baš zbog načina na koji su crno-beli propustili šansu da slave u gostima.

Najtrofejniji trener u istoriji kluba Duško Vujošević ipak poziva na strpljenje i uverava da će Partizan imati uspešnu sezonu.

KK Partizan, Partizan, KK Bajern Minhen, Bajern Minhen
foto: kolbert-press/Ulrich Gamel / imago sportfotodienst / Profimedia

- Iznenađen sam reakcijama jednog dela Partizanovih navijača posle poraza, najpre posle meča sa Igokeom, a posebno nakon jučeranjeg neuspeha od Bajerna. Međutim, nakon ovog meča siguran sam da će sezona biti uspešna. Nije Partizan otišao u Minhen s obavezom da pobedi, Bajern se sprema za novu velelepnu halu, doveli su novog trenera, imaju solidan budžet... Dakle, očekivana je otvorna utakmica u kojoj će odlučiti jedna lopta - kaže Vujošević i dodaje:

- Zašto sam siguran da će Partizan imati dobru sezonu? Zbog toga što je dobio veliko pojačanje u vidu centra Bruna Kabokla, koji poseduje fantastične fizikalije. On mora da nauči da koristi kontakt pod košem u napadu. Onog trenutka kada ga Željko bude uključio u sistem odbrane od pikenerola u odnosu na njegove kvalitete i kad se u ekipu vrati Panter, to će biti tim za velika dela. Mora da se ima strepljenja kao što velika većina navijača ima i siguran sam da će sezona biti dobra.

Predrag Gajić / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track