DOMINACIJA! Sin Peđe Stojakovića GAZI u Americi: Odigrao MEČ KARIJERE, sipao trojke kao otac, ali i BRUTALNO ZAKUCAO! (VIDEO)
Foto: Alex Bierens de Haan / Getty images / Profimedia

svaka čast

DOMINACIJA! Sin Peđe Stojakovića GAZI u Americi: Odigrao MEČ KARIJERE, sipao trojke kao otac, ali i BRUTALNO ZAKUCAO! (VIDEO)

Košarka -

Sin Predraga Stojakovića, Andrej, odigrao je maestralan meč za svoj Univerzitet Stenford i dokazao je da "iver ne pada daleko od klade".

Stenford je savladao Istočni Vašington sa 95:70, a Stojaković junior upisao je 18 poena. Za dva je šutirao četiri od šest, trojke skoro kao otac - tri od šest, pogodio je jedno bacanje iz dva pokušaja, uhvatio je i pet skokova, asistirao jednom, udario jednu rampu i izgubio dve lopte za čak 30 minuta na parketu!

Takođe, dokazao je da zna da "poleti", pa se tako jedan igrač Istočnog Vašingtona našao na njegovom "posteru" posle brutalnog zakucavanja.

Bila je ovo tek treća utakmica u NCAA karijeri za Andreja Stojakovića i nema dileme da njegovo vreme tek dolazi. Nadamo se i u reprezentaciji Srbije, pošto je poznato da može da bira između naše zemlje i Grčke.

Kurir sport

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track