"DOZVOLITE MI DA KAŽEM, KO GOD DA SU ONI" Komentator Detroita zbog Jokića OPLEO PO SUDIJAMA: Njegove reči odzvanjaju Amerikom!
Foto: Printscreen

reakcija

"DOZVOLITE MI DA KAŽEM, KO GOD DA SU ONI" Komentator Detroita zbog Jokića OPLEO PO SUDIJAMA: Njegove reči odzvanjaju Amerikom!

Košarka -

Nažalost, meč između Denvera i Detroita obeležile su sudije...

Košarkaši Denvera savladali su ekipu Detroita (107:103), iako celo drugo poluvreme nisu mogli da računaju na pomoć svog najboljeg igrača Nikole Jokića.

Ljubitelji košarke nisu mogli da uživaju u bravurama srpskog asa, jer je sudija u finišu prvog poluvremena odlučio da ga pošalje u svlačionicu.

Nikola je izgubio živce i krenuo da se obračuna sa američkim arbitrom koji nije želeo da dosudi nekoliko očiglednih faulova nad Srbinom.

Jokić je najpre fauliran pri prijemu lopte, a potom i nakon situacije u kojoj je bio udvojen, ali sudija je ostao nem. Somborcu je pao mrak na oči, ljutito se zaleteo na sramnog arbitra i očitao mu lekciju, zbog čega je istog momenta zaradio drugu tehničku i isključenje.

Sramna odluka razbesnela je brojne istinske ljubitelje košarke koji su ostali uskraćeni za Jokićeve majstorije. U odbranu Srbina stao je čak i komentator Detroita Džordž Blaha, koji je u prensu uživo brutalno isprozivao arbitre.

"Dozvolite mi da kažem. Ovi navijači nisu došli ovde da gledaju Kertisa Blera, Trea Madoksa i Endija Nagija, ko god da su oni" zagrmeo je poznati komentator dok je Jokić napuštao dvoranu.

Kurir sport

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track