BOGDANOVO VEČE ZA PAMĆENJE - SRBIN "SIPAO" SA SVIH STRANA! Ubacio 22 POENA za poluvreme, ali njegov tim je doživeo poraz! (VIDEO)
Foto: Todd Kirkland / Getty images / Profimedia

nba

BOGDANOVO VEČE ZA PAMĆENJE - SRBIN "SIPAO" SA SVIH STRANA! Ubacio 22 POENA za poluvreme, ali njegov tim je doživeo poraz! (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Atlante poraženi su na svom terenu od Indijane 157:152, uprkos sjajnoj partiji srpskog reprezentativca Bogdana Bogdanovića.

Kapiten naše reprezentacije blistao je u prvom poluvremenu. Na pauzi je imao čak 22 poena uz šut iz igre 8/10 i zahvaljujući njemu Hoksi bili na +13 (86:73).

Nažalost, Bogdan se u nastavku meča "ugasio". Ubacio je samo četiri poena do kraja utakmice, pa je meč završio sa 26 poena (8/10 za dva, 2/5 za tri, 4/4 slobodna bacanja) i dva skoka.

U drugom poluvremenu eksplodirao je as Indijane Tajris Halibarton. U trećoj deonici ubacio je čak 26 poena i tako doneo preokret svom timu.

U poslednjoj deonici Tre Jang je sa 16 poena pomogao Hoksima da zadrže priključak i izbore produžetak, ali više od toga nisu mogli. Indijana je na kraju zasluženo slavila.

U ekipi Atlante efikasniji od Bogdana bili su samo Tre Jang sa 38 i Dežonte Mari sa 28 poena, dok se u pobedničkoj ekipi istakao Tajris Halibarton sa 37 poena i 16 asistencija.

Atlanta je deveta u Istočnoj konferenciji sa učinkom 6-7, Indijana je šesta sa 8-5.

Kurir sport

01:48

Bogdan Bogdanović posle finala

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track