"OVO NIKAD NISAM VIDEO - SRAMOTA ZA KOŠARKU" Legendarni Spanulis zbog ŽESTOKE PSOVKE besneo na konferenciji! (VIDEO)
Foto: Printscreen

skandal

"OVO NIKAD NISAM VIDEO - SRAMOTA ZA KOŠARKU" Legendarni Spanulis zbog ŽESTOKE PSOVKE besneo na konferenciji! (VIDEO)

Košarka -

Proslavljeni grčki košarkaš, a sada trener Peristerija, Vasilis Spanulis, izgubio je živce na utakmici Lige šampiona protiv mađarskog Falka i zaradio isključenje.

Grčki tim slavio je u Somathelju nakon uzbudljive završnice rezultatom 90:87, a Spanulis je nakon meča na konferenciji za medije objasnio zašto mu je pao mrak na oči.

Spanulis je imao verbalni okršaj sa momkom koji je sedeo za zapisničkim stolom. Legendarni as tvrdi da je pretrpeo strašnu uvredu.

"Za više od 20 godina u košarci, nikad u životu nisam video da momak za zapisničkim stolom kaže: 'J*bi se'. Nikada to u životu nisam video. Ovo je sramota, pre svega za njega, za košarku, za Falko kao klub, koji je dobro organizovan, sa dobrim ljudima i trenerom kojeg lično poznajem. Ovo je sramota, nikad nisam to čuo" zgrožen je Spanulis.

Trener Peristerija je potom pojasnio situaciju.

"Tražio sam od njega tajm-aut ako primimo koš. Dao nam je tajm-aut, iako Sombathelj nije dao koš, jer smo napravili faul. Pitam ga: 'Zašto daješ tajm-aut?', a on mi kaže: 'J*bi se'. Ovo je sramota za košarku, ne treba nam ovo. Osoba za stolom da mi kaže: 'J*bi se'. Nikada nisam video niti ću ikad videti ovako nešto", zaključio je Spanulis.

Kurir sport

00:20

Italijan dao koš nogom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track