SRBIN NASEO NA PROVOKACIJU I POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: Amerika bruji o OVOM POTEZU Nikole Jokića! (VIDEO)
Foto: Printscreen

pobesneo

SRBIN NASEO NA PROVOKACIJU I POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE: Amerika bruji o OVOM POTEZU Nikole Jokića! (VIDEO)

Košarka -

Nije tajna da srpski košarkaš Nikola Jokić ima sraman tretman kod američkih sudija. Arbitri se prema asu Denvera ponašaju kao da je ruki, a ne najbolji igrač lige, NBA šampion i aktuelni MVP finala.

Rivali često koriste prekomernu silu kako bi ga zaustavili, a neretko se dešava da sudije nakon očiglednih faulova nad Srbinom ostaju neme.

Na meču protiv Detroita Jokić je zaradio isključenje zbog oštrog prigovora, a na meču protiv Orlanda rešio je da sam uzme pravdu u svoje ruke.

Sudije nisu svirale očigledan faul Kola Entonija nad Srbinom, što je izbacilo iz takta Somborca.

Na nešto više od četiri minuta pre kraja utakmice, pri rezultatu 108:108, Nikola Jokić se našao pod košem okružen čak četvoricom protivničkih igrača. Pokušao je da položi loptu na tablu u kontaktu, nije uspeo, usledila je borba za loptu u kojoj se Srbin našao okružen Džejlenom Sagsom, Gogom Bitadzeom i Kolom Entonijem koji je u toj situaciji, skočio Jokiću na leđa i tom prilikom ga oborio na parket. Sudija koji je bio u neposrednoj blizini nije svirao faul. Orlandovi košarkaši otišli su u brz napad, dok je Jokić ušao u konflikt sa Sagsom koji je provocirao Srbina nakon izgubljene lopte.

Nikola je naseo i odgurnuo provokatora, a njegov potez izazvao je lavinu reakcija na društvenim mrežama.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport

01:06

Jokić pratio trku svog konja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track