MA, OVO JE BRUTALNO! NOVI TRIPL-DABL JOKIĆA! Čovek je MAŠINA! Vratio se posle povrede i rastavio Hjuston na delove! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

NBA

MA, OVO JE BRUTALNO! NOVI TRIPL-DABL JOKIĆA! Čovek je MAŠINA! Vratio se posle povrede i rastavio Hjuston na delove! (VIDEO)

Košarka -

Centar Denvera, Nikola Jokić, zabeležio je sedmi tripl-dabl u sezoni, a 112. u karijeri u pobedi Nagetsa nad Hjustonom rezultatom 134:124.

Srbin se vratio na teren posle jednog meča pauze zbog bola u leđima.

U povratku je odigrao još jedan maestralan meč i definitivno potvrdio da će i ove sezone biti u najužem krugu kandidata za MVP trofej.

Denver je zadržao savršen učinak kada je reč o utakmicama na domaćem terenu na kojem ove sezone ima devet pobeda bez ijednog poraza. Sa druge strane, Hjuston je zabeležio i sedmi poraz na strani.

Jokić je meč završio sa 32 poena, 15 asistencija i 10 skokova i u te tri kategorije je bio najbolji pojedinac u oba sastava.

Za 33 minuta u igri Denver je postigao 29 više poena u odnosu na rivala, što znači da je za 15 minuta bez njega ekipa iz Kolorada napravila minus od 19 poena.

Meč je, pored Jokićeve sjajne utakmice, obeležio povratak na teren Džamala Mareja koji je za 22 minuta postigao 16 poena uz po šest asistencija i skokova.

Džejlen Grin je predvodio Hjuston sa 26 poena, a Boban Marjanović je celu utakmicu presedeo na klupi.

Denver je sada na učinku od 13 pobeda i šest poraza, a Roketsi su ostali na osam trijumfa i zabeležili osmu izgubljenu utakmicu.

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track