NISMO SREĆNI, MEĐUTIM... Sferopulos OTVORIO DUŠU pred Efes, pa govorio o POVREĐENIM igračima i otkrio kada će oni PONOVO NA TEREN!
Foto: Starsport

evroliga

NISMO SREĆNI, MEĐUTIM... Sferopulos OTVORIO DUŠU pred Efes, pa govorio o POVREĐENIM igračima i otkrio kada će oni PONOVO NA TEREN!

Košarka -

Košarkaši Crvene zvezde u petak od 20 časova dočekaće Efes u 11. kolu Evrolige.

Pred ovaj meč svoja očekivanja izneo je trener tima sa Malog Kalemegdana, Janis Sferopulos.

- Oni imaju veoma iskusne igrače, i za mene to što imaju nekoliko odsutnih košarkaša zbog povreda neće promeniti način na koji pripremamo utakmicu, jer Efes ima mnogo solucija i načina na koji mogu da “pokriju” njihovo odsustvo. Znaju oni vrlo dobro kako se igra na vrhunskom nivou i zato moramo da budemo koncentrisani, pogotvo u odbrani, jer imaju igrače koji su veoma aktivni i “mogu da te ubiju”. Sa druge stane, ofanzivno moramo da igramo pametno i da nađemo način kako da ih napadnemo. Oni rade neke stvari drugačije defanzivno, mislim na odbranu pik end rola... Tako da ćemo morati dobro da čitamo igru - istakao je Janis Sferopulos, pa dodao:

Janis Sferopulos
foto: Starsport

- Hoćemo da napredujemo i da igramo bolje. Ni mi nismo srećni zbog poraza u prethodnim utakmicama, međutim Evroliga je maraton i moramo da budemo jaki i spremni da igramo svaku utakmicu, i sledeću, i sledeću. Ali sada je naš glavni prioritet da protiv Efesa odigramo dobru utakmicu.

Zatim se dotakao i povređenih košarkaša:

- Ne znamo još da li će Branko Lazić da igra. Počeo je da trenira, odradiće i trening sa kontaktom i u petak ujutro ćemo odlučiti da li će igrati ili neće. Adam Hanga još ne trenira, a Šabaz Nejpir će još dugo morati da nosi zaštitnu masku - zaključio je on.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track