ATAMAN POSLE BOLNOG PORAZA U PAKLU ARENE: Igrali smo savršeno 38 minuta, zaslužili smo da pobedimo
Foto: Nenad Kostić

EVROLIGA

ATAMAN POSLE BOLNOG PORAZA U PAKLU ARENE: Igrali smo savršeno 38 minuta, zaslužili smo da pobedimo

Košarka -

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman rekao večeras da je njegova ekipa odigrala savršenu utakmicu protiv Partizana i da joj je pobeda izmakla u poslednja dva minuta meča.

"Igrali smo savršenu utakmicu 38 minuta, ali smo u poslednja dva minuta ušli u paniku. Panter je pronašao šut, a mi smo ostali bez energije u produžetku. Zaslužili smo da pobedimo, imali smo bolji timski indeks od Partizana. Ali, igrali su bolje u poslednja dva minuta u produžetku kada smo izgubili energiju", rekao je Ataman na konferenciji za novinare u Beogradskoj areni.

Košarkaši Panatinaikosa izgubili su u Beogradu posle produžetka od Partizana sa 87:92, u utakmici 11. kola Evrolige.

Nekadašnji košarkaš Partizana Matijas Lesor je u drugom poluvremenu igrao 25 minuta, pa je novinare zanimalo da li mu je žao što ga nije zamenio u nekom trenutku.

"Bio je izuzetno motivisan i tražio je da nastavi da igra. Dozvolio sam mu da nastavi", rekao je Ataman.

On je naveo da je zadovoljan igrom svog tima u većem delu utakmice i dodao da će im ovaj meč sigurno značiti na polju samopouzadnja za naredne utakmice.

"Moramo da bolje reagujemo u poslednjim minutima, rekao sam igračima da nam je ovo treći poraz u produžetku. Moramo bolje u tih dodatnih pet minuta", naveo je Ataman.

(Beta)

02:03

Anđušić posle pobede nad PAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track