ŠTA ĆE SADA REĆI DELIJE?! Lorenco Braun ispalio izjavu koja će ŠOKIRATI NAVIJAČE - "Nisam emotivan kada igram protiv Zvezde"
Foto: Starsport©

vrlo čudno

ŠTA ĆE SADA REĆI DELIJE?! Lorenco Braun ispalio izjavu koja će ŠOKIRATI NAVIJAČE - "Nisam emotivan kada igram protiv Zvezde"

Košarka -

Košarkaš Makabija i nekadašnji igrač Crvene zvezde Lorenco Braun kazao je da u njemu ne postoje nikakve emocije kada igra protiv crveno-belih.

Sjajni Španac je za tim sa Malog Kalemegdana nastupao u sezoni 2019/20, nakon čega je nosio dres Fenerbahčea i Uniksa, pre nego što je prešao u "Ponos Izraela".

"Beograd i Crvena zvezda su za mene posebni, a igranje u Pioniru budi mnoga sećanja. Ovde sam započeo svoju karijeru u Evropi i proveo sam sjajan period u Crvenoj zvezdi koja mi mnogo znači. Drugačije je igrati bez navijača u ovoj hali, oni uvek prave ludu atmosferu", kazao je Braun u intervjuu za "Basketball Sphere".

Lorenco Braun
foto: Starsport©

Otkrio je Braun zbog čega nije emotivan kada igra protiv bivšeg kluba.

"Nisam posebno emotivan kada igram protiv Crvene zvezde. Mnogo toga se promenilo. Crvena zvezda ima nove igrače, a neki su ostali i iz te sezone kada sam i ja nosio crveno-beli dres. Ali uvek me dočekaju ovde sa mnogo ljubavi. Svaki put kada vidim momke vlada pozitivna energija i uvek se šalimo. To je ono što najviše cenim u Srbiji i Crvenoj zvezdi".

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track