NISAM SE OSEĆAO LOŠE, IMALI SMO JOŠ SAMO PET MINUTA! Kaboklo posle drame i pobede nad Monakom: A, onda je Džejms pogodio trojke...
Foto: Nenad Kostić

EVROLIGA

NISAM SE OSEĆAO LOŠE, IMALI SMO JOŠ SAMO PET MINUTA! Kaboklo posle drame i pobede nad Monakom: A, onda je Džejms pogodio trojke...

Košarka -

Košarkaš Partizana, Bruno Kaboklo, poručio je da su on i saigrači bili spremni da igraju koliko god je potrebno za pobedu protiv Monaka.

Crno-beli su do trijumfa pred domaćim navijačima stigli nakon drame i produžetka.

- Bila je teška utakmica. Mi smo dobro startovali, oni imaju dobar tim pa su se vratili i utamica je bila neizvesna do kraja. Imali smo šest razlike, a onda je Majk Džejms pogodio trojke i odveo utakmicu u produžetke, gde smo se borili i na kraju došli do pobede - rekao je Kaboklo posle utakmice.

Otkrio je Brazilac kako je reagovao na trojku Džejmsa za produžetak.

- Nisam se osećao loše, jer smo otišli u produžetke. Samo smo morali još pet minuta da igramo dobru košarku i mislim da smo uradili dobar posao na kraju. Imao sam i ranije problema sa faulovima, znam kako da se izborim sa time, trudio sam se da ne budem toliko agresivan. Za neke faulove mislim da nisu bili, ali tako kako je. Na meni je da budem bolji od početka utakmice kako bi lakše igrao do kraja meča.

02:13

Kaboklo posle pobede nad Monakom

Sledi utakmica protiv Milana.

- Očekujem istu utakmicu, borićemo se, popravićemo neke greške iz ove utakmice, mislim da smo sve bolji i bolji i nadam se da će tako biti do kraja takmičenja. Imamo dobru hemiju i igramo odlično - zaključio je Bruno Kaboklo.

Kaboklo je utakmicu završio sa 13 poena i šest skokova.

Kurir sport

Bonus video:

01:33

Matijas Lesor, rođendan, Partizan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track