VRELA PODRŠKA ZA NIKOLU JOKIĆA! Lepotica od koje ZASTAJE DAH redovna na mečevima Denvera: Zbog njenih atributa muškarci LUDE!
Foto: SA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia, Printscreen / Instagram / malutrevejo

"BOMBA"

VRELA PODRŠKA ZA NIKOLU JOKIĆA! Lepotica od koje ZASTAJE DAH redovna na mečevima Denvera: Zbog njenih atributa muškarci LUDE!

Košarka -

Denver Nagetsi su aktuelni šampioni NBA lige i jedan od najpopularnijih timova u Americi, a Nikola Jokić i ekipa tokom čitave sezone imaju vrelu podršku sa tribina.

Uz sam teren redovno se nalazi i Malu Traveho, 21-godišnja influenserka koja je veoma popularna na društvenim mrežama, te je na Instagramu prati 11.6 miliona ljudi!

Malu je lepotica od kojih zastaje dah i zbog njenih atributa muškarci lude, te često privuče poglede i košarkaša Denvera.

1 / 4 Foto: Printscreen / Instagram / malutrevejo

Naravno, kada se pojavi na utakmici ona to objavi i na Instagramu gde izazove veliki broj komentara.

- Sad mi je jasno zašto je Redži Džekson večeras napunio koš protivnika - samo je jedan od komentara.

Provokativna Malu često dolazi u halu u izazovnoj odeći, a za sada donosi sreću Nagetsima koji su ove sezone pred svojim navijačima upisali svih devet pobeda.

Ipak, Denver je u poslednjem meču odigranom u noći između srede i četvrtka poražen od Los Anđeles Klipersa u gostima rezultatom 111:102, a Nikola Jokić pružio je dosta slabiju partiju od onih na koje smo navikli.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track