SRBIJO, BUDI PONOSNA! BRUTALAN OKRŠAJ JOKIĆA I BOGDANOVIĆA! Kapiten odigrao UTAKMICU KARIJERE, Somborac ga pobedio! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

BRAVO, MAJSTORI!

SRBIJO, BUDI PONOSNA! BRUTALAN OKRŠAJ JOKIĆA I BOGDANOVIĆA! Kapiten odigrao UTAKMICU KARIJERE, Somborac ga pobedio! (VIDEO)

Košarka -

Definitivno svaki Srbin ima razloga da bude ponosan posle noći koja je iza nas i utakmice Denvera i Atlante.

Nagetsi su kao gosti pobedili rezultatom 129:122, uz sjajna izdanja srpskih košarkaša.

Nikola Jokić je meč završio kao pobednik, uz standardno dobre brojke, čak možemo i da kažemo da nas je Somborac razmazio i navikao i na bolje utakmice.

Ovu, protiv Hoksa, završio je sa 25 poena, devet asistencija, osam skokova, tri ukradene lopte i dve blokade uz devet pogođenih od 13 šuteva iz igre.

Ali, ono što je uradio Bogdan Bogdanović, dugo će se pamtiti.

Ako pitate njega, rekao bi da bi menjao svoj učinak za pobedu, međutim, činjenica je da je odigrao najbolju utakmicu od dolaska u NBA.

Za 36 minuta u igri postigao je 40 poena, zahvaljujući brutalnom šutu za tri poena 10 od 17!

Imao je Bogdanović još po tri skoka i asistencije, kao i dve ukradene lopte.

Nagetsi su imali tri poena prednosti na poluvremenu, a u trećoj deonici su napravili seriju 13:0 uz pomoć koje su došli do sigurnog vođstva.

Tada je na scenu stupio Bogdanović koji je uz 11 vezanih poena uspeo da vrati svoj tim u igru. Na njegovu žalost, Hoksi nisu uspeli da u potpunosti odgovore rivalu i doživeli su poraz uprkos činjenici da su u poslednjoj deonici postigli 10 poena više od rivala.

Kurir sport/A.K.

Bonus video:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track