GRIN JE NBA PRETVORIO U MMA! Brutalan udarac NAJPRLJAVIJEG igrača lige, Nurkić pao kao POKOŠEN! (VIDEO)
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

kao u ringu

GRIN JE NBA PRETVORIO U MMA! Brutalan udarac NAJPRLJAVIJEG igrača lige, Nurkić pao kao POKOŠEN! (VIDEO)

Košarka -

Najprljaviji igrač NBA lige još jednom je pokazao svoje pravo lice - Drejmond Grin je na meču u kom je njegov Golden Stejt poražen od Finiksa (119:116) brutalnim udarcem nokautirao Jusufa Nurkića.

Zaista zanimljivo veče ostalo je iza nas u NBA ligi, a Nikola Jokić nije jedini isključeni igrač. Ipak, za ovo što je uradio Drejmond Grin može se tražiti i zatvorska kazna, ne samo isključujuća greška.

Tokom jednog duela ispod koša Grin je iz okreta pesnicom udario Nurkića koji je momenatalno završio nokautiran na zemlji. Ovo je treće isključenje za skandal majstora ove sezone i bilo je prilično brutalno.

Na kraju je Golden Stejt bez Drejmonda Grina poražen od Finiks Sansa u čijim redovima je najistaknutiji bio Devin Buker sa 32 poena, sedam asistencija i četiri skoka, a Jusuf Nurkić je uz 17 poena imao 13 skokova i sedam asistencija.

Sa druge strane kod Voriorsa je Stef Kari imao 24 poena, pet skokova i četiri asistencije, a sjajan meč odigrao je mladi Brendon Podzijemski koji je upisao 20 poena, 11 skokova i pet asistencija.

Kurir sport / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track