JOŠ JEDNA ODLIČNA PARTIJA KAPITENA SRBIJE! Sjajni Bogdan ponovo "sipao" sa svih strana, ali uzalud! Darkov Toronto srušio Hokse!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba

JOŠ JEDNA ODLIČNA PARTIJA KAPITENA SRBIJE! Sjajni Bogdan ponovo "sipao" sa svih strana, ali uzalud! Darkov Toronto srušio Hokse!

Košarka -

Kapiten naše reprezentacije četvrti meč zaredom završio je sa 20+ poena, ali Atlanta ponovo nije uspela da zabeleži pobedu...

Košarkaši Atlante doživeli su peti vezani poraz u NBA ligi.

U noći između srede i četvrtka Toronto, koji sa klupe predvodi srpski trener Darko Rajaković, savladao je na svom terenu Hokse rezultatom 135:128.

Gostima nije pomogla ni još jedna sjajna partija srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića, koji je za 32 minuta igre ubacio 20 poena (4/7 za tri, 3/6 za dva), zabeležio tri skoka i pet asistencija. Bogdan je tako još jednom potrvrdio da se nalazi u sjajnoj formi. Bio je to četvrti meč zaredom u kom je ubacio 20+ poena za svoj tim.

Najzaslužniji za trijumf Toronta bio je Paskal Sijakam koji je meč završio sa 33 poestignuta poena uz sjajnih 5/6 za tri. Skoti Barns je ubacio 27, a Anonobija je dodao 22 poena.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Tre Jang sa 35 poena (13/27 šut iz igre).

Atlanta je trenutno 11. na Istoku sa skorom 9-14, dok Toronto zauzima 10. poziciju sa 10 pobeda i 14 poraza.

Kurir sport/J.M.

01:38

Bogdan pogodio iz nemoguće pozicije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track