HRVAT POHVALIO PARTIZAN! Hezonja: Crno-beli su nam prijateljski klub - košarkaš Reala pomenuo i Kampaca!
Foto: Starsport/Srđan Stevanović

EVROLIGA

HRVAT POHVALIO PARTIZAN! Hezonja: Crno-beli su nam prijateljski klub - košarkaš Reala pomenuo i Kampaca!

Košarka -

Mario Hezonja košarkaš Real Madrida prisetio se uoči meča sa Partizanom prošlogodišnjeg ludog četvrtfinala Evrolige između ova dva tima.

"Serija protiv Partizana je jedno od najboljih košarkaških četvrtfinala. Postalo je poznato zbog tuče na terenu, a to ne bi trebalo da je tako jer su Partizan i Real Madrid prijateljski klubovi. Nema tu nikakvih problema i ne treba praviti tenzije, to se dešava. Isti je sistem u Partizanu, zna se ko je glavni, imaju jednog od najboljih trenera svih vremena, uvek su nezgodna ekipa, a mi se nadamo pobedi", rekao je Hezonja u razgovoru za "Sportklub".

Hrvatski košarkaš je demantovao navode da postoje nesuglasice oko produžetka saradnje sa Realom.

"To su gluposti, natezanje medija. Ja bih voleo da se sve odvija u pravom smeru. Real Madrid me želi i ja želim da budem u njemu. Važno mi je da smo uvek u borbi za trofeje i pobede", dodao je Hezonja.

Real je ove sezone jači za sjajnog Argentinca Fakunda Kampaca.

"Bio je i pre u Madridu, poznaje sistem, zna sve manje-više. Potpisali smo najboljeg slobodnog igrača ovog leta. Pomogao nam je da odemo na nivo više, nadamo se ponavljanju uspeha iz prošle sezone", zaključio je Hezonja.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track