ZVEZDA U ŽELEZNIKU DOČEKUJE SPLIT Sferopulos: Koncentracija mora biti na najvišem nivou
Foto: Starsport

ABA LIGA

ZVEZDA U ŽELEZNIKU DOČEKUJE SPLIT Sferopulos: Koncentracija mora biti na najvišem nivou

Košarka -

Trener košarkaša Crvene zvezde Janis Sferopulos rekao je da njegova ekipa želi da nastavi sa dobrim rezultatima u ABA ligi i da zato spremnost i koncentracija u meču protiv Splita moraju da budu na najvišem nivou.

"Igramo protiv tima koji je izuzetno opasan jer može da vas napadne sa više igrača u različitim postavkama na terenu. Zato treba da budemo spremni da odigramo dobru odbranu ali i da budemo dobri u napadačkom delu utakmice... ;Želimo da nastavimo sa dobrim rezultatima u ABA ligi. Zbog toga naša spremnost i koncentracija moraju biti na najvišem nivou", rekao je Sferopulos, prenosi klub.

Luka Mitrović, Nemanja Nedović, KK Crvena zvezda, Crvena zvezda
foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće sutra od 19.00 u hali u Železniku ekipu Splita, u utakmici 13. kola ABA lige.

Na toj utakmici debitovaće i Fredi Gilespi, poslednje pojačanje crveno-belih.

Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da je iza njegove ekipe važna pobeda u Evroligi i istakao da se samopouzdanje najbolje gradi kroz dobre utakmice i pobede.

"Naš cilj je poznat. Želimo da osvojimo nove bodove, ostanemo na vrhu tabele ali će za to biti potrebna dobra utakmica protiv ekipe koja zna da igra, ima iskustvo i može da Vas kazni ako opušteno uđete u meč", rekao je Lazić.

Zvezda ovaj meč dočekuje kao prva na tabeli sa 11 pobeda i samo jednim porazom, dok je Split na 11. poziciji sa skorom 4/8.

(Beta)

00:29

Andrija Kostić testira bolid italijanske Formule 4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track