RASTAO SE SA ZVEZDOM I ODMAH PRONAŠAO NOVI KLUB: Ognjen Kuzmić se vratio u FMP
Foto: Starsport

ZVANIČNO

RASTAO SE SA ZVEZDOM I ODMAH PRONAŠAO NOVI KLUB: Ognjen Kuzmić se vratio u FMP

Košarka -

Ognjen Kuzmić dosadašnji član Crvene zvezde novo je pojačanje FMP-a saopštio je klub iz Železnika.

U istom satu kada je klub sa Malog Kalemegdena objavio rastanak sa iskusnim centrom, FMP je potvrdio povratak košarkaša koji je jednu polusezonu u sezoni 2019-20 već proveo među "panterima".

On je potpisao ugovor sa FMP-om do kraja sezone.

"Kuzmić ima 33 godine i prebogato iskustvo, jedan je od retkih igrača koji ima u svojoj karijeri osvojenu NBA titulu i Evroligu. To je učinio 2015. kao član Golden Stejta i 2018. kao centar Real Madrida.

Pouzdani centar je poznat košarkaškoj javnosti kao fantastičan defanzivac i pored pomenutih uspeha u svom vlasništvu ima i tri trofeja AdmiralBet ABA lige, četiri prvenstva Srbije i četiri Kupa Radivoj Korać koje je osvajao sa Crvenom zvezdom. Takođe, osvajač je i Kupa Grčke sa Panatinaikosom.

Podsećamo da je u sezoni 2019/2020 Kuzmić proveo polusezoni na pozajmici u KK FMP tako da je ovo zapravo njegov povratak u redove 'Pantera'. Nema sumnje da će njegovo iskustvo i defanzivni kvalitet biti od velikog značaja za nastavak sezone kluba. Kuzmić je potpisao ugovor do kraja sezone 2023/2024", stoji u saopštenju FMP-a.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track