"IMA FIZIČKE I MENTALNE RANE" Jokićev prijatelj prolazi kroz PAKAO, otkriveno i koji pas ga je UNAKAZIO!
Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

horor

"IMA FIZIČKE I MENTALNE RANE" Jokićev prijatelj prolazi kroz PAKAO, otkriveno i koji pas ga je UNAKAZIO!

Košarka -

Užasne vesti stigle su iz Denvera, Eron Gordon (28) izujedan je po licu i po rukama i moraće na pauzu. Prema informacijama koje stižu iz Amerike njega je za vreme praznika u kući napao njegov pas. Ako je verovati fotografiji koja se pojavila na Tviteru, u pitanju je rotvajler.

Iz Nagetsa su potvrdili da je Gordon završio u bolnici i da je imao čak 21 šav zbog rana po licu i po desnoj, šuterskoj ruci. O tome su pričali i trener Majkl Meloun i njegovi saigrači.

- Nećemo ga pritiskati. Potrebno je da se izleči i iznutra i spolja. Tako nešto nije jednostavno. Moraš rane da zalečiš fizički, ali i mentalno. Rekao sam mu da ga želimo na terenu i da smo bolji sa njim, ali da smo u isto vreme uz njega i da ga podržavamo. Kada bude mogao da se vrati i da igra na najvišem nivou, tu smo. Za to vreme imamo igrače koji su tu i koji mogu da popune tu rupu i njegov izostanak - jasan je Meloun.

Eron Gordon, Nikola Jokić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Koliko je on važan igrač za tim govore i reči Kentavijusa Koldvela-Poupa i Pejtona Votsona.

- Saznao sam za te vesti na treningu. Znamo da se ne oseća dobro trenutno. Razgovaraću sa njim, javiću mu da sam tu za njega - rekao je Poup.

Sličnu izjavu imao je i jedan od najmlađih članova tima.

- Na treningu sam čuo šta se dogodilo, maločas sam mu poslao poruku, da ostane pozitivan. Ovaj tim mu mnogo znači. To što nije sa nama je nešto veoma ozbiljno i nadamo se da će se vratiti na teren što pre - zaključio je Votson.

Nema informacija koliko dugo bi mogao da pauzira, spekuliše se da ga neće biti najmanje dve nedelje. Gordon ove sezone prosečno postiže 13,6 poena, uz 6,9 skokova i veoma je bitan šraf u Melounovom timu. Sve ovo događa se u momentima kada je Denver ušao u pobedničku seriju, trenutno je treći na Zapadu sa skorom 22-10. Sledi meč sa Memfisom.

Inače, posle osvajanja šampionske titule i velike proslave Eron je došao u Sombor i proveo je dosta vremena sa Nikolom Jokićem. Zajedno su bili na hipodromu i u kafani. Zanimljivo je i da je njegov rođeni brat Dru bio na kratko i u Partizanu u sezoni 2012/13.

Kurir sport / Mondo / Ž.S.

BONUS VIDEO:

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track