BUUUM! POGLEDAJTE JOKIĆEVU NESTVARNU TROJKU SA 12 METARA! Somborac u totalnom TRANSU, a nesrećni Kari ne zna šta ga je snašlo!
Foto: Printscreen

ZA POBEDU

BUUUM! POGLEDAJTE JOKIĆEVU NESTVARNU TROJKU SA 12 METARA! Somborac u totalnom TRANSU, a nesrećni Kari ne zna šta ga je snašlo!

Košarka -

Ludom trojkom uz zvuk sirene Somborac je doneo pobedu Nagetsima na teškom gostovanju.

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić bio je apsolutni heroj pobede Denver Nagetsa nad Golden Stejt Voriorsima (130:127).

Režirao je nestvaran preokret Nagetsa u poslednjoj deonici i još jednom potvrdio da je trenutno najbolji košarkaš na planeti.

Imali su Voriorsi +18 na nešto manje od sedam minuta pre kraja utakmice, a onda su gosti napravili nestvarnu seriju i na 26 sekundi pre kraja, nakon koša Jokića, stigli do izjednačenja.

Delovalo je da će utakmica ući u produžetak, ali Srbinu se žurilo kući, pa je uzeo stvari u svoje ruke.

U poslednjoj sekundi iz izuzetno teške pozicije, sa oko 12 metara udaljenosti uputio je šut i pogodio za pobedu Nagetsa.

Nakon njegovog ludog koša dvorana u San Francisku je zanemela, a Nikolini saigrači pali su u trans. Dok je Somborac slavio sa svojim timom, igrači Golden stejta nisu mogli da dođu sebi od šoka koji ih je zadesio, posebno Stef Kari koji je u neverici posmatrao slavlje gostiju iz Kolorada.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track