KAD PRORADI SRPSKI INAT! Scena o kojoj bruji Amerika: Slavni trener "PECKAO" Jokića na terenu, Somborac mu servirao SUROVU OSVETU!
Foto: Printscreen

zanimljivo

KAD PRORADI SRPSKI INAT! Scena o kojoj bruji Amerika: Slavni trener "PECKAO" Jokića na terenu, Somborac mu servirao SUROVU OSVETU!

Košarka -

Jedna neobična scena sa utakmice Golden Stejt - Denver postala je viralna na društvenim mrežama.

Košarkaši Denvera posle nestvarnog preokreta savladali su u gostima Golden Stejt Voriorse (130:127), a apsolutni junak meča bio je srpski košarkaš Nikola Jokić koji je ludom trojkom uz zvuk sirene doneo pobedu ekipi iz Kolorada.

Imali su Voriorsi veliku prednost u poslednjoj deonici, na sedam minuta pre kraja naizgled nedostižnih +18, i bili su prilično uvereni da će rutinski odraditi posao u finišu meča i zabeležiti pobedu.

Na pet minuta pre kraja utakmice zabeležena je scena, koja je po mišljenju mnogih, dodatno motivisala Nikolu Jokića da režira veliki preokret svog tima.

Naime, tokom jednog tajm-auta, trener Golden Stejta Stiv Ker okrenuo se ka Jokiću i kritikovao ga zbog razgovora sa sudijama. Legendarni trener pratio je Nikolu pogledom i "dobacivao" mu da prestane da se žali.

Utisak je da njegovo neprimereno ponašanje uticalo na Somborca i dodatno ga motivisalo u finišu meča. Proradio je "srpski inat", Jokić je uzeo stvar u svoje ruke, doneo izjednačenje Nagetsima na 26 sekundi pre kraja, a onda ludom trojkom uz zvuk sirene bacio u očaj brbljivog Kera i družinu.

Podsetimo, Stiv Ker se nedavno žalio da sudije olako sviraju faulove nad Nikolom Jokićem.

Kurir sport/J.M.

00:18

Nikola Jokić stigao na žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track