VRAĆA SE ŽELJKO, TO JE POSEBAN DAN! Jasikevičijus govorio o Obradoviću i crno-belima: Partizan nam je direktan konkurent!
Foto: EPA Quique Garcia

EVROLIGA

VRAĆA SE ŽELJKO, TO JE POSEBAN DAN! Jasikevičijus govorio o Obradoviću i crno-belima: Partizan nam je direktan konkurent!

Košarka -

Trener Fenerbahčea, Šarunas Jasikevičijus, govorio je o utakmici protiv Partizana koja je na programu u utorak od 18.30 časova.

Crno-beli gostuju u Istanbulu u 20. kolu Evrolige, a Litvanac je istakao da je dolazak Željka Obradovića, nekadašnjeg trenera Fenerbahčea, velika stvar za navijače.

- Ovo je veoma važna utakmica za nas jer igramo protiv direktnog konkurenta. Veoma bitna utakmica za poredak na tabeli. Biće to i poseban dan za naše navijače jer se vraća Željko Obradović. Siguran sam da će mu pokazati veliko poštovanje - rekao je Jasikevičijus.

Željko Obradović
foto: Starsport

On veruje da njegovu ekipu čeka težak meč.

- Partizan ima veoma dobar tim sa igračima poput Kevina Pantera koji su pravi lideri. Pred nama je ekipa koja može da ponudi dosta različitih taktičkih rešenja. Moramo biti spremni da igramo dobru košarku i da pravovremeno reagujemo na različite stvari.

Kurir sport

Bonus video:

00:49

Grobari, Partizan, Evroliga

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track