LUPIO ŠAKOM O STO, PA URLAO IZ PETNIH ŽILA! Srpski trener POBESNEO posle poraza svog tima - HAOS u NBA ligi: "Ovo je sramota!"
Foto: Printscreen/Youtube

nba

LUPIO ŠAKOM O STO, PA URLAO IZ PETNIH ŽILA! Srpski trener POBESNEO posle poraza svog tima - HAOS u NBA ligi: "Ovo je sramota!"

Košarka -

Košarkaši Lejkersa i Toronta priredili su nam u noći za nama veoma interesantnu utakmicu, u kojoj je pobeda za malo izmakla srpskom treneru Darku Rajakoviću.

Posle uzbudljive završnice, Lejkersi su slavili rezultatom 132:131, dok Rajaković smatra da bi ishod meča bio drugačiji da su sudije kako treba radile svoj posao.

Rajaković je veoma nervozno stao pred novinare, pa ispalio niz kritika na račun sudija, a posebno mu je zasmetao kraj meča, kada su košarkaši Lejkersa "kampovali" na liniji za slobodna bacanja.

"Ovo je sramota! Prava sramota za sudije je da NBA liga ovako nešto dozvoli... Lejkersi su imali čak 23 slobodna bacanja, a mi dva u poslednjoj deonici. Kako da igramo meč ovako? Poštujem sve što imaju zvezde i sve, ali i mi imamo zvezde u timu" rekao je srpski trener i potom dodao:

"Kako je to moguće, kako ćeš mi to objasniti? Ako Lejkersi treba da pobede dajte im odmah pobedu, nećemo ni da dođemo na utakmicu. Ovo nije prvi put, a Barns će biti Ol-star u budućnosti i zaštitno lice lige. Ovo je kompletno s**je!", vikao je Rajaković na konferenciji.

Kurir sport

Bonus video:

01:14

NESTVARAN PODATAK! Scene iz Arene PREPLAVILE INTERNET - Partizanu i Grobarima pošlo za rukom ONO što nije ni NBA klubovima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track