"BOLJE DA SE UHVATIO ZA DALEKOVOD, NEGO ZA SRPSKI INAT!" Bivši as crveno-belih UNIŠTIO Nejpira: Odigrao sjajno za Zvezdu - NAPOKON
Foto: Italy Photo Press / Zuma Press / Profimedia

brutalna izjava

"BOLJE DA SE UHVATIO ZA DALEKOVOD, NEGO ZA SRPSKI INAT!" Bivši as crveno-belih UNIŠTIO Nejpira: Odigrao sjajno za Zvezdu - NAPOKON

Košarka -

Bivši košarkaš Crvene zvezde Milutin Aleksić analizirao je veliki trijumf crveno-belih u Milanu protiv Olimpije.

Stručni konsultant Sport kluba tom prilikom brutalno je isprozivao doskorašnjeg igrača Crvene zvezde Šabaza Nejpira, koji je odigrao očajnu partiju za Milano.

"Nejpir? Bolje da se uhvati za dalekovod, nego za srpski, zvezdaški inat. Svakom sportisti želimo da pronađe sredinu u kojoj uživa. Zvezda je u Milanu iskoristila frustraciju tog igrač. Treba se zahvaliiti Armaniju i treneru Mesini što su ga vratili. Dosta je doprineo ovome što se dešava u Zvezdi u ovom momentu. Zaista ne želim da iz mene izbija revanšizam, bez ikakvog navijačkog prisustva, ovo je samo moje sportsko mišljenje. Želim da mu se zahvalimo na sjajnoj partiji za Zvezdu, napokon", rekao je Aleksić.

On je posebno pohvalio Litvanca Rokasa Gedraitisa koji je bio nezaustavljiv na terenu.

"Pohvalio bih Gedraitisa, radio je sve stvari koje ga čine apsolutno dominantnom figurom u ovom meču. Pokazao je da bez njega Zvezda ne može da računa na ozbiljnije rezultate. Miloš je u prvom poluvremenu bio Mocart na terenu, ali oseća se da nije skroz zdrav, hramlje, ali to je pravi kapiten na terenu, vuče ekipu… Žao mi je Nedovića, odlično je otvorio utakmicu, nije se štedeo ni u odbrani. Energetski pristup čitave ekipe je bio na visokom nivou", zaključio je Aleksić.

Podsetimo, Nejpir je meč završio sa šest postignutih poena uz šut iz igre 2/10 (1/4 slobodna bacanja). Imao je ukupan indeks korisnosti 5 i +/- indeks -5.

Kurir sport/J.M./Sport klub

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track