AMERIKANAC OSAKATIO ZVEZDU! Nadrealno - za MINUT povredio TROJICU košarkaša, a sudije ništa nisu svirale!
Foto: Printscreen/X

neverovatne scene

AMERIKANAC OSAKATIO ZVEZDU! Nadrealno - za MINUT povredio TROJICU košarkaša, a sudije ništa nisu svirale!

Košarka -

Skupa pobeda crveno-belih...

Uprokos brojnim problemima koji su ih zadesili tokom meča, košarkaši Zvezde uspeli su da savladaju na gostovanju Olimpiju iz Milana 76:62 u 21. kolu Evrolige.

Nažalost, senku na sjajnu partiju i veliku pobedu crveno-belih bacile su povrede čak trojice košarkaša - Luke Mitrovića, Majka Tobija i Nemanje Nedovića.

Zvezda je u prvoj četvrtini utakmice, u roku od minut, praktično ostala bez trojice igrača - Luke Mitrovića, Nemanje Nedovića i Majka Tobija. Verovali ili ne, sva trojica napustila su teren nakon duela sa iskusnim američkim centrom Kajlom Hajnsom.

Najpre su se Mitrović i Hajns sudarili glavama, a deblji kraj izvukao je srpski košarkaš koji je morao da napusti teren. U narednih 60-ak sekundi stradali su i Nedović i Tobi.

Nedović je krenuo na prodor i postigao koš nakon kontakta sa Hajnsom. Došao je do polovine terena, napravio bolnu grimasu i odmah zatražio izmenu. Uhvatio se za predeo kuka i legao na parket, odmah je bilo jasno da ne može da nastavi sa igrom. Bio je to ozbiljan udarac za Zvezdu, pošto je Nedović do tog momenta bio najzapaženiji na terenu.

Odmah nakon toga nadrljao je i Tobi, ponovo nakon duela sa Hajnsom. Reprezentativac Slovenije skočio je na fintu Amerikanca, nezgodno pao i doživeo povredu zbog koje je napustio teren.

Mitrovićeva povreda bila je lakše prirode, pa se iskusni as Zvezde već u drugoj deonici vratio na teren. Nedović je pokušao, ali nije izdržao. Ponovo je osetio bol i morao je da se vrati na klupu, dok Tobi više nije ulazio u igru.

Nakon meča o povređenim igračima govorio je i trener Janis Sferopulos.

"Nemanja Nedović i Majk Tobi su imali probleme sa mišićem i videćemo šta je sa njima čim se vratimo u Srbiju", rekao je trener Crvene zvezde.

Zanimljivo, Hajnsu koji je za minut uspeo da povredi čak trojicu košarkaša Crvene zvezde, nije dosuđena nijedna lična greška nakon ovih duela. Sudijska trojka, Latisevs - Aliaga - Kovalski, nije se oglasila. Za razliku od ogorčenih navijača Zvezde, arbitri su smatrali da je sve bilo čisto.

Šta vi mislite? Pišite nam u komentarima!

Kurir sport/J.M.

00:15

Delije napravile fantastičnu koreografiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track