DANILOVIĆ SA NEVERICOM PRIMIO VEST O SMRTI MILOJEVIĆA: Napustio nas je veliki košarkaš i čovek bez ijedne mrlje (FOTO)
Foto: Beta Amir Hamzagic, AP Jeff Chiu

IN MEMORIAM

DANILOVIĆ SA NEVERICOM PRIMIO VEST O SMRTI MILOJEVIĆA: Napustio nas je veliki košarkaš i čovek bez ijedne mrlje (FOTO)

Košarka -

Srpski košarkaški trener Dejan Milojević preminuo je od posledica srčanog udara koji je doživeo sinoć. Milojević je radio kao pomoćni trener Golden Stejta, a srčani udar je doživeo tokom timske večere u Solt Lejk Sitiju.

"Sa velikim bolom i tugom, Košarkaški savez Srbije primio je vest da nas je prerano napustio naš Dejan Milojević, koji je doživeo težak srčani udar u Solt Lejk Sitiju", stoji u saopštenju KSS.

U ime KSS i svoje lično ime, predsednik našeg nacionalnog saveza, Predrag Danilović je porodici Dejana Milojevića uputio reči saučešća:

"Dugo nisam mogao da poverujem da su vesti iz Amerike tačne. Iako su informacije govorile jedno, poznavanje Dejanovog karaktera je davalo nadu u čudo. Ipak, veliki borac, veliki čovek i moj dragi prijatelj nije uspeo. Porodici Milojević želim da uputim reči saučešća, baš kao i svim ljudima iz našeg sveta košarke. Jer nije postojao onaj koji Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i čovek bez i jedne mrlje! Neka mu je laka zemlja", poručio je prvi čovek KSS.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track