"NE MOGU NI DA ZAMISLIM KAKO JE BILO U ARENI" Stef Kari gledao utakmicu između Partizana i Mege: Želimo da napravimo nešto slično
Foto: Printscreen

cenio Milojevića

"NE MOGU NI DA ZAMISLIM KAKO JE BILO U ARENI" Stef Kari gledao utakmicu između Partizana i Mege: Želimo da napravimo nešto slično

Košarka -

Najbolji igrač Golden Stejt Voririorsa, NBA superstar Stef Kari, nije ostao ravnodušan na emotivne scene iz "Beogradske Arene".

Košarkaški svet i dalje je u potpunom šoku zbog iznenadne smrti srpskog trenera i legende naše košarke Dejana Milojevića.

Navijači Partizana priredili su dirljiv oproštaj voljenom Dekiju. U ponedeljak uveče na utakmici između Partizana i Mege više od 23 hiljade ljudi došlo je da oda počast bivšem asu crno-belih, a dirljive scene iz Arene obišle su čitav svet.

Ceo tim Voriorsa, u kojima je Deki radio kao aistent Stiva Kera, pre treninga pratio je prenos meča Partizan - Mega i emotivan oproštaj od Dejana Milojevića.

"Gledao sam utakmicu njegova dva bivša tima u Srbiji. Ne mogu ni da zamislim kako bi bilo da sam bio u Areni da osetim tu energiju. Želimo da uradimo nešto slično", rekao je najbolji igrač Ratnika Stef Kari.

On je otkrio da su i dalje u šoku zbog svega što se desilo.

"Pokušaćemo da se vratimo na posao, svi smo razgovarali... Teško je. Veliki gubitak koji će se osećati u budućnosti. Deki je uvek donosio pozitivnu energiju u svlačionicu".

Govorio je i o odnosu koji je imao sa Milojevićem.

"Ono što sam naučio iz naših razgovora, svaki put kada bih razgovarao s njim, njegovo prisustvo je bilo glasno, iako možda ne bi izgovorio ni reč. To bi bio osmeh ili zagrljaj osobe koja je vesela i prijatna po svojoj prirodi. A, ako pričamo o tome kakav je bio trener, imati pored sebe nekoga s takvom energijom, ko zna da se poveže s vama i bude iskren u isto vreme, da na isti način ume da uputi pohvalu, kritiku ili sugestiju… to je umetnost trenerskog posla", istakao je Kari.

Kurir sport/Mozzart sport/J.M.

00:21

Dusko Vujosevic, grobari, Partizan, kosarka, arena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track