MEGA I BUDUĆNOST IGRAJU U NEDELJU - MEČ POČINJE U PODNE: Utakmica u znak sećanja na Dejana Milojevića
Foto: KK Mega Leks/ Ivica Veselinov

ABA LIGA

MEGA I BUDUĆNOST IGRAJU U NEDELJU - MEČ POČINJE U PODNE: Utakmica u znak sećanja na Dejana Milojevića

Košarka -

Trener košarkaša Mege Marko Barać rekao je da njegova ekipa u predstojećem meču protiv Budućnosti u ABA ligi, koja će biti posvećena Dejanu Milojeviću, mora da odigra sa mnogo energije i fokusa u oba pravca.

"Očekuje nas izuzetno zahtevna utakmica protiv ekipe Budućnosti. Radi se o timu koji se izvanredno pojačao u toku sezone i koji ostvaruje odlične rezultate u ABA ligi", rekao je Barać, prenosi klub.

"Na nama je da pokažemo visok stepen motivacije i odigramo sa mnogo energije i fokusa u oba pravca. Na taj način, bićemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se ukaže", dodao je trener Mege.

Košarkaši Mege dočekaće sutra ekipu Budućnosti, u utakmici 18. kola ABA lige.

Susret u Hali sportova "Ranko Žeravica" zakazan je za nedelju od 12.00 i to će biti prilika da se obeleži sećanje na Dejana Milojevića, u utakmici između dve ekipe u kojima je ukupno proveo 15 godina svoje karijere.

Budućnost, Dejan Milojević, Morača
foto: KK Budućnost

Bek Mege Nikola Đurišić je istakao da je potrebno da njegova ekipa bude fokusirana tokom cele utakmice.

"Dolazi nam veoma iskusna i kvalitetna ekipa Budućnosti koja igra odlično ove sezone u ABA ligi. U odnosu na prvi susret su promenili trenera, tako da možemo da očekujemo i drugačiju utakmicu u odnosu na onu u Podgorici", rekao je Đurišić.

"Potrebno je da budemo maksimalno fokusirani tokom celog toka utakmice, da ne dozvolimo velike padove u igri i ukoliko odigramo na najvišem nivou, verujem da ćemo imati priliku da zabeležimo pozitivan rezultat", dodao je on.

Mega u ovaj meč ulazi sa skorom 9/8 u regionalnom takmičenju, dok Budućnost ima 12 pobeda i pet poraza.

(Beta)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track